Drijfveren

Snelle vooruitgang door de drijfverenscan

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in jouw traject gebruik maken van een drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor kunnen we in een traject snel vooruitgang boeken.

Ik heb gekozen voor de drijfverenscan van Intodrives. Een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag.

Ik zet de drijfverenscan onder andere in bij:

  • Loopbaanvragen, om je te helpen de juiste keuzes te maken.
  • Coachvragen, om je inzicht te geven in mogelijke oorzaken of verbanden met je vraag.

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben sinds mei 2018 opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Indien dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik de drijfverenscan graag in. Benieuwd? Vraag ernaar bij onze kennismaking.

  • Leuk & leerzaam

  • BinnensteBuiten

    ...is de inspiratiemail van Beeldkracht Coaching. Met teksten en beelden die inspireren om meer tijd voor jezelf te creëren, vaker te doen wat bij je past en te leven in plaats van geleefd te worden. Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar een mail.