Je Hele Zelf

Samen werkt!

Linda en ik kennen elkaar van een intervisiegroep voor coaches. We ontdekten dat we veel raakvlakken hebben en dat onze coachervaring goed op elkaar aansluit. We hebben een enorme klik als mens, zijn verschillend als coach en delen een aantal kernwaarden die de basis vormen voor onze samenwerking.

We zijn trots op onze co-productie Je Hele Zelf waarmee we vrouwen helpen hun uitdagingen aan te gaan vanuit zelfregie. Dat betekent dat je bij ons jouw hele zelf, in al haar delen, leert kennen en kunt regisseren. Zo is het makkelijker je oordelen los te laten en met zachte ogen te kijken. Zowel naar jezelf als naar je omgeving. Wat vast zit, komt in beweging!

Onze coach 3-daagse is inmiddels een succes, andere programma’s – zoals een weekend en diverse dag- en avondbijeenkomsten – zijn nog in ontwikkeling.

Ben jij eraan toe om even uit te pluggen uit je dagelijkse routine, op te laden en in te checken bij jezelf? Heb je zin in een volledig verzorgde midweek in de natuur met een bourgondisch tintje, waarin je jouw thema gaat aanpakken? Dan is de coach 3-daagse ‘Van inzicht naar regie’ wat voor jou.

Data coach 3-daagse 2019:

  • Dinsdag 16 t/m donderdag 18 april
  • Dinsdag 25 t/m donderdag 27 juni
  • Dinsdag 29 t/m donderdag 31 oktober

Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op www.jehelezelf.nl 

Op Facebook houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Je Hele Zelf en delen we inspiratie en oefeningen die een voorproefje zijn van ons aanbod. Leuk als je ons volgt, liked en deelt!

  • Leuk & leerzaam

  • BinnensteBuiten

    ...is de inspiratiemail van Beeldkracht Coaching. Met teksten en beelden die inspireren om meer tijd voor jezelf te creëren, vaker te doen wat bij je past en te leven in plaats van geleefd te worden. Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar een mail.