Werkwijze

Jouw doel zo concreet en tastbaar mogelijk maken

Eerste hulp bij ontrouw aan jezelf: ik help je om naar je gevoel te luisteren en dicht bij jezelf te blijven in je leven en werk. Zodat je zaken vanuit je kracht en met zelfvertrouwen aangaat en keuzes kunt maken die écht bij je passen. Dat doe ik door:

  • samen in kaart te brengen waar je nu staat. Wat belemmert je momenteel om te komen waar je heen wilt? Door je oude patronen, belemmerende overtuigingen en je angsten te onderzoeken, maak je steeds meer ruimte om die los te laten en in actie te komen.
  • je te helpen je coachdoel zo tastbaar mogelijk te maken. Dat motiveert! Daarbij zet ik o.a. beeldwerk in en inspireer ik je om jouw verbeeldingskracht in te zetten. Het lijntje naar je hart en wie jij écht bent wordt dan veel steviger. Naast je logische, verbale vermogens wordt zo ook je rechter hersenhelft – die staat voor creativiteit, intuïtie en voorstellingsvermogen – aangesproken.
  • je meer inzicht te geven in je kernwaarden en drijfveren. Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in je traject gebruik maken van een drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor kunnen we in een traject snel vooruitgang boeken.

Wat je verder nog van mij kunt verwachten

  • Een resultaatgericht traject: Op een onderzoekende, praktische én doelgerichte manier gaan we samen aan de slag.  Door helder te zien wat er is – en dit ook te benoemen – en door te weten waar mensen naartoe willen, houd ik koers tijdens het hele proces.
  • Ontwikkelen vanuit veiligheid: De belangrijkste voorwaarde voor mij om mezelf te kunnen zijn is écht contact waarin waarden als openheid, oprechte interesse en aandacht onmisbaar zijn. Waarden die ik meedraag, die mij maken wie ik ben en die ik inzet om mensen vanuit veiligheid stappen te laten maken in hun ontwikkeling. Dat gevoel van veiligheid creëren vind ik belangrijk, want bij coaching gaat het ook om lef. Lef om kwetsbaar te zijn en je open te stellen. Het durven ervaren van datgene dat om aandacht vraagt. Alleen dan kom je verder.
  • Ervaring: De opleiding tot coach en verschillende specialisaties, maar ook de ontwikkeling en openheid van mijn klanten hebben me de afgelopen jaren veel handvatten aangereikt waarmee ik nu werk: Een oplossingsgerichte grondhouding (kijken naar wat goed gaat en vanuit die energie verder werken) en verbinding maken met je gevoel vanuit RET, systemisch werken, NLP, etc. Ik heb een NOBCO erkende coachopleiding bij BGL en partners gevolgd en diverse specialisaties.

 

  • Leuk & leerzaam

  • BinnensteBuiten

    ...is de inspiratiemail van Beeldkracht Coaching. Met teksten en beelden die inspireren om meer tijd voor jezelf te creëren, vaker te doen wat bij je past en te leven in plaats van geleefd te worden. Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar een mail.